Kontakt

Kontaktinformation

Har I nogle spørgsmål vedr. Urban Scout Battle, så kan Urban Scout Battle-gruppen kontaktes via mail:
urbanscoutbattle@gmail.com.


Supportnumre (det er almindelige telefonnumre, så I må forvente, at det ikke er sikkert, at I kommer igennem første gang):

Protester

Efter præmieoverrækkelsen (ca. klokken 21.30) er det muligt at indgive protester ift. bedømmelsen. Disse protester skal sendes pr. mail til USB-ledelsen på urbanscoutbattle@gmail.com, senest klokken 22.00 på afviklingsdagen. Eventuelle protester vil blive afgjort af USB-ledelsen hurtigst muligt.
Protester, som anerkendes af USB-ledelsen, vil kunne ændre på det endelig resultat med tilbagevirkende kraft. Dette betyder, at selvom løbet er afviklet, og pointene er blevet tildelt, kan USB-ledelsen godt ændre på patruljernes placeringer, hvis de indgivede protester viser sig at være af afgørende betydning ift. placeringen af en patrulje.

Protesteksempler

I forbindelse med afviklingen af USB1, var der to patuljer, der fik medhold i deres protester om, at de ikke havde fået point for "Pausefisken", som de faktisk havde afleveret.
At de ikke var medregnet i første omgang, skyldtes at den ene var afleveret til forkert adresse, imens den anden var sendt på korrekt tidspunkt, men modtaget for sent. Ingen af de øvrige protester fik medhold.

Problemer under dysten?

Hvis patruljen løber ind i ekstraordinære problemer under dysten, hvor patruljen vurderer, at USB-ledelsen skal underrettes eller muligvis kan hjælpe, kan USB-ledelsen kontaktes via telefonnumre fra Kontaktsiden. Som eksempler på ekstraordinære problemer, kunne det være et strømsvigt, eller at patruljen ikke har modtaget en e-mail/SMS til en opgave. Man kan ikke forvente, at telefonen er åben får og efter USB.
Under hele dysten vil der ligeledes være mulighed for at kontakte USB via Facebook, hvor vi er logget på med brugeren "Urban Hjælp Scout Battle". Hver patrulje kan tilføje "Urban Hjælp Scout Battle" som ven, og på den måde få hjælp.